۰ ۲ ۱ - ۴ ۳ ۶ ۷ ۴ ۳ ۶ ۷

خط ویژه اخذ ویزا:

٤٣٦٧٤٤٤٨ - ٠٢١

ویزای مولتی کانادا

ویزای مولتی کانادا
امتیاز 4.6 از 8 رای

ویزای مولتی کانادا 5 ساله یا همان سوپر ویزای کانادا به دارندگان خود اجازه می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند و همینطور دارندگان این ویزای می توانند از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف وارد این کشور شوند.

با توجه به شرایط دشواری که جهت دریافت ویزای آمریکا و همچنین شرایط متفاوت ویزای کشورهای شینگن وجود دارد، اخذ ویزای 5 ساله مولتی کانادا (Multiple Entry Visa Canada) برای ایرانیان فرصتی طلایی است تا با تهیه این ویزا بتوانند 5 سال بدون گرفت ویزای مجدد بارها و بارها به دومین کشور پهناور جهان و یکی از زیباترین کشورهایی که از امنیت بالایی برخوردار است سفر کند.

آژانس ما به منظور رفاه مشتریان خود تلاش کرده در تمامی امور مربوط به اخذ ویزای 5 ساله کانادا از جمله پرکردن فروم ها، گرفتن وقت سفارت در آنکارا و فراهم کرد تور آنکارا ، مراحل انگشت نگاری و هم پیکاپ در کنار شما خواهد بود. 

 

ویزای مولتی کانادا

اگر از متقاضیان ویزا 5 ساله مولتی کانادا هستید، مطمئنا سوال های زیر برای شما هم مطرح شده است. تلاش کرده ایم بتوانیم به همه سوالات شما پاسخ دهیم.

 

  • ویزای مولتی(مولتیپل) یا طولانی مدت کانادا چیست؟
  • شرایط اخذ ویزای مالتیپل کانادا و مدارک مورد نیاز آن چیست؟
  • مزایای اخذ ویزای مولتی کانادا چیست؟

 

ویزای مولتی کانادا چیست؟

ویزای 5 ساله کانادا که با اخذ آن میتوانید بارها و از مرزها مختلف وارد این کشور شوید.

 

 

شرایط  و مدارک لازم برای اخذ ویزای مولتی کانادا : 

برای اخذ ویزای مولتی کانادا  ساله باید شرایطی فراهم باشد و مدارکی هم تهیه کرد که در زیر توضیح داده شده است.

  • اصل پاسپورت های جدید و قدیمی متقاضی.
  • ترجمه رسمی و تایید شده شناسنامه هر یک از متقاضیان.
  • در صورتی که زن و شوهر با هم اقدام میکنند، ترجمه سند ازدواج تایید شده.
  • تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
  • یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید جدید.
  • ترجمه سند ملکی در صورت وجود.
  • ترجمه مدارک شغلی متقاضی که تایید شده باشد.
  • گردش حساب چهار ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکن مالی Bank Statement به زبان انگلیسی که امور بین الملل بانک آن را تایید کرده باشد.
  • دعوتنامه یا ارائه رزرواسیون هتل الزامی است.
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا.
  • ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

 

نکات مربوط به مدارک شغلی :

  • مدارک شغلی کارمندان : گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی
  • مدارک شغلی کارفرمایان : ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین
  • مدارک شغلی تجار : ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه
  • مدارک شغلی مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت
  • مدارک شغلی کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد : ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه
  • مدارک شغلی بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)

 

نکات مربوط به دارندگات دعوتنامه :

در صورتیکه با دعوت نامه برای اخذ سوپر ویزای کانادا اقدام کرده اید به نکات زیر توجه کنید.

  • دعوت نامه : شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر (دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.
  • مدارک فرد دعوت کننده : ارائه کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی(Canadian Birth Certificate) یا کارت اقامت(PR Card) از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتیNotice of) (Assessment و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.
  • در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است.

 

توجه : ***

  • تمامی مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و ترجیحا به تایید دادگستری برسند. 
  • ویزای مولتی کانادا تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.
  • با توجه به اینکه گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا ۵ سال اعتبار دارند، چنین ویزایی عملاً می تواند تا بیش از ۴ سال اعتبار داشته باشد.

 

قیمت ویزای توریستی کانادا

  در حال حاضر قیمت ویزای مولتی کانادا 5 ساله فقط 1150 دلار است که با توجه به نرخ سایر رقبا قیمت مناسبی است. مشاورین ما آماده باسخگویی به سوالات شما هستند. با ما تماس بگیرید.

 

تهران خیابان مطهری ، نبش خیابان میرعماد ، پلاک ۱۹۱ کدپستی: ١۵۷۶۹۵۷۷۱۹
۰ ۲ ۱ - ۴ ۳ ۶ ۷ ۴ ۳ ۶ ۷
error: Content is protected !!
همین حالا تماس بگیرید