۰ ۲ ۱ - ۴ ۳ ۶ ۷ ۴ ۳ ۶ ۷

ویزا چین

ویزا چین
امتیاز به مطلب

چین کشوری با ساختمان های باستانی زیبا و داستان های افسانه ای جذاب سالانه تعداد بسیار از گردشگران تور چین را به خود جذب می کند . برای سفر به چین به هر منظوری باید ویزا اخذ کنید. در این مطلب نحوه گرفتن ویزای چین و همچنین مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا را شرح می دهیم.

ویزای چین ارزان
ویزای چین ارزان

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا چین :

شناسنامه و کارت ملی
2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی به زمینه سفبد
اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
آدرس محل کار و محل سکونت و شغل و شماره تلفن
رزرو بلیط هواپیما و واچر رزرو هتل

ویزای چین قیمت
ویزای چین قیمت

انواع ویزا های کشور چین :

1 ویزا گروهی

اعتبار این ویزا پس از ورود به چین 40 روز است . که بعد از ورود به این کشور می توانید 30 روز با این ویزا اقامت کنید. ویزای گروهی برای حداقل 5 نفر صادر می شود و در هنگام ورود خروج به این کشور باید 5 نفر حضور داشته باشند. برای صدوراین ویزا دو روال کاری وجود داردکه اولی ویزای عادی  14 روز کاری زمان می برد دومی ویزای فوری ه 7 روز کاری زمان می برد.

2 ویزا انفرادی

پس از صدور این ویزا 30 روز می توانید در کشور چین اقامت کنید.و با دو روال کاری ویزای عادی که 7 روز طول می کشد و ویزای فوری که 5 روزه صادر می شود می توانید ویزا اخذ کنید.

3 ویزا تجاری

این ویزا دارای اعتبار 3 ماهه می باشد که پس از ورود به این کشور می توانیر 30 روز اقامت کنید. که برای صدور آ 15 روز کاری زمان می برد.
4 ویزا مولتی

این ویزا یک سال اعتبار دارد و در این یکسال می توانید به چین رفت و آمد کنیدو هر بار ورود به چین فقط 30 روز می توانید در این کشور اقامت کنید. و 30 روز کاری برای صدور ویزا زمان لازم است.

ویزای چین فوری
ویزای چین فوری

آدرس و تلفن سفارت چین:

اقدسیه روبروی آتش نشانی پلاک 73

نشانی اینترنتی سفارت چین:

ir.china-embassy.org

خط ویژه چین
۰ ۲ ۱ - ۴ ۳ ۶ ۷ ۴ ۴ ۴ ۸

سفارتخانه چین

سفارت چین در تهران

نام سفیر : پانگ سن

آدرس : اقدسیه (موحد دانش)- نبش خیابان فیروزبخش- شماره 73

تلفن : 22292566 - 22291241

فکس : 22290690

تهران خیابان مطهری ، نبش خیابان میرعماد ، پلاک ۱۹۱ کدپستی: ١۵۷۶۹۵۷۷۱۹
۰ ۲ ۱ - ۴ ۳ ۶ ۷ ۴ ۳ ۶ ۷
همین حالا تماس بگیرید