۰ ۲ ۱ - ۴ ۳ ۶ ۷ ۴ ۳ ۶ ۷

ویزای هند

ویزای هند
امتیاز به مطلب

 

تمام کشورهای خارجی برای ورود به هند باید ویزا ارائه کنند. ایرانیان هم برای سفر به هند باید ویزا داشته باشند. از آنجایی که هند یک کشور ارزان برای تحصیل و از نظر فرهنگی مشابه کشور ایران می باشد، برای مسافران ایرانی جذابیت زیادی دارد. در اینجا اطلاعاتی درباره ویزای هند ارائه می کنیم:

اخذ ویزا هند
ویزای هند

انواع ویزای هند

  • ویزای توریستی هند

ویزای توریستی هندوستان به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. روادید توریستی هند از طریق سفارت هندوستان در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در کشور هندوستان وجود ندارد.

  • ویزای تجاری هند

ویزا تجاری هندوستان برای کسانی است که برای کار به هندوستان سفر می کنند.

  • ویزای دانشجویی هند

ویزای تحصیلی هند برای دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دوره های زبان صادر می شود. سفارت هندوستان در ایران به دانشجویان ایرانی ویزای یک بار ورود می دهد، یعنی دانشجو با این ویزا می تواند تنها یک بار وارد هند و از آنجا خارج شود.

  • ویزای تحقیقاتی هند

ویزای تحقیقاتی هندوستان برای دانشجویان دكترا و فوق دكترا صادر مي شود که مدت زمان ويزای تحقيقاتی سه سال می باشد.

  • ویزای همراه هند

دانشجويان دکترا که به همراه اعضاء خانواده به هند می ایند می توانند جهت اعضای خانواده ويزای همراه یا ايکس ويزا درخواست کنند که فورا از طرف سفارت هند در تهران و بر اساس ويزای تحصيلی دانشجو صادر مي شود.

  • ویزای برگشت هند

ويزای بازگشت هند برای دانشجويان است که ميتوانند در ايام تعطيل با اخذ این ویزا به کشور خود مراجعه و مجددا با همان ويزا به هند باز گردند.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا هند

  • پاسپورت با شش ماه اعتبار
  • فرم ویزای هند
  • عکس 3×4 رنگی
  • کپی گذرنامه ، شناسنامه و کارت ملی
  • بلیط هواپیما مراکش و کپی آن
  • تاییدیه رزرو هتل در مراکش
خط ویژه هند
۰ ۲ ۱ - ۴ ۳ ۶ ۷ ۴ ۴ ۴ ۶

سفارتخانه هند

سفارت ترکیه در هند

نام سفیر : سوراب کومار

آدرس : خیابان بهشتی- خیابان میرعماد- نبش کوچه نهم- پلاک ۲۲

تلفن : 88755105

فکس : 88755973

تهران خیابان مطهری ، نبش خیابان میرعماد ، پلاک ۱۹۱ کدپستی: ١۵۷۶۹۵۷۷۱۹
۰ ۲ ۱ - ۴ ۳ ۶ ۷ ۴ ۳ ۶ ۷
error: Content is protected !!
همین حالا تماس بگیرید