۰ ۲ ۱ - ۴ ۳ ۶ ۷ ۴ ۳ ۶ ۷

ویزا مالزی

امتیاز به مطلب

مالزی کشوری مسلمان در جنوب شرقی آسیا می باشد که سالانه گردشگران زیادی به خصوص از ایران به خود جذب می کند در این مطلب می خواهیم شما را با چگونگی گرفتن ویزا مالزی و مدارک مورد نیاز برای اخذ آن آشنا کنیم.

ویزای مالزی دارای انواع مختلفی از قبیل ویزای تحصیلی ، ویزای ترانزیت ، ویزای کاری وتجارت می باشد که بسته به نیاز شما که به چه منظوری به مالزی سفر می کنید می توانید ویزا را اخذ کنید.در این مطلب شما را با اخذ ویزای توریستی که برای گردشگران تور مالزی صادر می شود. آشنا می کنیم.

ویزای مالزی برای ایرانیان
ویزای مالزی برای ایرانیان

اگر برای تفریح و گردش سفر به مالزی را انتخاب کرده اید، باید ویزای توریستی اخذ کنید. در گذشته مدت اعتبار ویزای توریستی برای ایرانیان 3 ماه بوده از سال 2013 مدت ویزا برای ایرانیان 2 هفته می باشد. برای اخذ ویزا بدون نیاز به رفتن به سفارت مالزی نیست در زمان ورود به فرودگاه مالزی مهری در پاسپورت شما درج می شود که همان مجوز ورود گردشگران به مالزی می باشد.این ویزا برای 14 روز سفر می باشد نه بیشتر. همچنین این ویزا هزینه ای ندارد.

مالزی ویزای کار
مالزی ویزای کار

برای اخذ همین ویزا به مدارک زیر احتیاج دارید:

بلیط رفت و برگشت به مالزی.

پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار.

نیاز به عکس نیز نمی باشد.
اما اگر بیشتر از 14 روز بخواهید در مالزی بمانید باید مدارک زیر را به سفارت مالزی تحویل دهید .

اصل پاسپورت
۲ قطعه عکس ۴*۳
حساب بانکی با بیشتر از ۸ میلیون در آن و ارائه ی پریسنتی از این حساب به سفارت
رزرو بلیط و هتل

خط ویژه مالزی
۰ ۲ ۱ - ۴ ۳ ۶ ۷ ۴ ۴ ۵ ۱

سفارتخانه مالزی

سفارت مالزی در تهران

نام سفیر : راجا نور شیروان زین العابدین

آدرس : شهرک غرب – فاز 4– بلوار ایوانک – خیابان زرافشان شمالی ، کوچه دوم، پلاک 25

تلفن : 88072444

فکس : 88078716

تهران خیابان مطهری ، خیابان علی اکبری پلاک ۸۵ کدپستی: ١۵۷۶۹۵۷۷۱۹
۰ ۲ ۱ - ۴ ۳ ۶ ۷ ۴ ۳ ۶ ۷
error: Content is protected !!
همین حالا تماس بگیرید