۰ ۲ ۱ - ۴ ۳ ۶ ۷ ۴ ۳ ۶ ۷

ویزا تایلند

امتیاز به مطلب

تایلند کشوری بسیار زیباست که سفر به آنجا از آرزوهای علاقه مندان به طبیعت و تاریخ است . سالانه گردشگران زیادی به این کشور سفر می کنند. هر گردشگر خارجی که تمایل به ورود به پادشاهی تایلند باشد ، نیازمند دریافت ویزا از سفارت تایلند است . پس از رزرو بلیط تایلند گام بعدی اقدام برای اخذ ویزا تایلند است . در اینجا اطلاعات کاملی درباره انواع ویزاهای تایلند ، مدارک جهت اخذ ویزا و … را خواهید دید .

ویزا تایلند
ویزا تایلند

انواع ویزا تایلند

قبل از اخذ ویزا ، ایتدا باید هدف سفرتان را مشخص کنید و باتوجه به آن برای درخواست ویزا اقدام کنید .

  • ویزای توریستی تایلند : این نوع ویزا برای کسانی است که قصد بازدید از جاذبه های گردشگری تایلند را دارند .
  • ویزای تجاری تایلند : این ویزا مختص به تاجران و بازرگان و کسانی که قصد تجارت و یا کار کردن در تایلند را دارند ، می باشد . این ویزا ، ویزای کاری تایلند نیز نام دارد .
  • ویزای تحصیلی تایلند : ویزای تحصیلی برای کسانی صادر می شود که قصد ادامه تحصیل در تایلند را دارند .
  • ویزای بازنشستگی تایلند : بازنشستگانی بالای ۵۰ سال که قصد دارند در تایلند اقامت کنند ، باید برای ویزای بازنشستگی اقدام کنند .

ویزای توریستی تایلند

به دلیل مسیر فعالیت مان ویزای توریستی را بیشتر توضیح خواهیم داد . ویزای توریستی یک بار ورور می باشد و تنها ۳ ماه پس از صدور اعتبار دارد . پس از اتمام اعتبار ، حق ماندن در تایلند را ندارید . ولی در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید به سفارت رفته و مدت ویزایتان را تمدید کنید . قطعا اگر بدون ویزای معتبر در تایلند بمانید ، دردسرهای زیادی برایتان پیش خواهد آمد .

ویزای توریستی خود در دونع می باشد . ویزای توریستی یک ماهه عادی که مدت زمان صدور آن ۷ تا ۱۰ روز کاری است و ویزای توریستی یک ماهه فوری که مدت زمان صدور آن ۳ تا ۴ روز کاری است .

نکته : با ویزای توریستی به هبچ عنوان حق کار کردن در تایلند را ندارید .

ویزا تایلند
ویزا تایلند

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی تایلند

  1. تکميل کردن ۱ برگ فرم ويزای تایلند
  2. اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
  3. عکس ۳×۴ رنگی – تمام رخ – بدون عينک
  4. کپی گذرنامه ، شناسنامه و کارت ملی
  5. بلیط هواپیما به تایلند و کپی آن
  6. تاییدیه رزرو هتل در تایلند
  7. تمکن مالی حداقل هشت میلیون تومان

نکته : پاسپورت حداقل دارای یک صفحه سفید باشد . کپی های مدارک همگی باید در صفحه A4 باشند . تمکن مالی باید انگلیسی مهمور به بانک صادرکننده باشد .

قیمت ویزا تایلند

ویزای تایلند انواع مختلفی دارد و با توجه به آن هزینه های متفاوتی نیز خواهد داشت . هزینه ویزا تایلند غیرقابل برگشت می باشد . در ادامه قیمت ها را خواهید دید .

  • ویزا توریستی : ۳۵ یورو
  • ویزا تجاری یکبار ورود : ۶۰ یورو
  • ویزا تجاری یکساله چندبار ورود : ۱۴۰ یورو

آدرس سفارت تایلند در تهران :

بهارستان – روبروی بیمارستان طرفه -کوچه استقلال – پلاک ۳

تلفن سفارت تایلند : ۷۷۵۳۱۴۳۳-۰۲۱

ساعات کار سفارت تایلند  :

یکشنبه ها تا پنجشنبه ها ساعت ۸:۳۰ الی ۱۶:۳۰ – تحویل مدارک : ساعت ۸:۳۰ الی ۱۱:۳۰ – دریافت ویزا : ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۶

خط ویژه تایلند
۰ ۲ ۱ - ۴ ۳ ۶ ۷ ۴ ۴ ۵ ۵

سفارتخانه تایلند

سفارت تایلند در تهران

نام سفیر : راسمی چیتهام

آدرس : بهارستان- روبروی بیمارستان طرفه- کوچه استقلال- پلاک 4

تلفن : 77531433 - 77537708

فکس : 77532022

تهران خیابان مطهری ، خیابان علی اکبری پلاک ۸۵ کدپستی: ١۵۷۶۹۵۷۷۱۹
۰ ۲ ۱ - ۴ ۳ ۶ ۷ ۴ ۳ ۶ ۷
error: Content is protected !!
همین حالا تماس بگیرید